BLOG

5 érv a rozsdamentes acél játszótéri eszközök mellett

1.    Időtálló anyagok
A SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközökhöz használt acél, valamint műanyag alkatrészek hosszú időn át kiállják az időjárási viszontagságokat és a kis gyereklábacskák próbáját is. Ezek az eszközök biztonságos, idő- és terhelésbiztos anyagokból, az európai EN 1176 és EN 1177 szabványoknak és előírásoknak megfelelően készülnek.

2.    Minimális karbantartási igény
A felhasznált anyagok nem igényelnek külön karbantartást, mint például a téli fagyok után a fából készült játszótéri eszközök, teljesen elegendő, ha a játékokat megtisztítjuk a felszíni szennyeződésektől. Ugyanakkor a hatályos jogszabályok a rozsdamentes acélból készült játszótéri eszközöknél is előírják, 4 évente a felülvizsgálatot.

3.    Széles választék
Számtalan kiegészítő segítségével a legegyszerűbb mászókától kezdve, az összetett négytornyú játszóvárig, a műanyag lemezeknek köszönhetően, több színvariációban is elérhetők.

4.    Teljes játszótéri termékcsalád
Legyen szó hintáról, mérleghintáról, mászókáról, mászóvárról, vagy akár homokozóról az általunk forgalmazott rozsdamentes acél játszótéri eszközökkel biztosítani tudjuk a teljes játszótér felszerelését, hiszen minden eszközünk színben és formában tökéletesen illeszkedik!

5.    Egyedülálló garancia
Az RJM-Játék által forgalmazott SAPEKOR rozsdamentes acél játszótéri eszközökre egyedülálló, 2 év garanciát vállalunk!